Belangrijke informatie!

Verzendkosten   

De verzendkosten staan standaard op € 3,00. Dit tarief geldt voor de pakketjes die door de brievenbus kunnen. Voor pakketpost gelden de Post NL tarieven: € 6,75 per pakket.

Buitenland

Bij bestellingen vanuit het buitenland worden de verzendkosten berekend volgens Post NL tarieven.

Levertijd

De levertijd is momenteel 2 weken, na ontvangst van betaling.

Garantie

Jewels & Friends geeft 3 maanden garantie op het sieraad, mits er geen sprake is van verkeerd gebruik, misbruik of nalatigheid. Wanneer bij normaal gebruik toch gebreken optreden, wordt dit gratis hersteld door Jewels & Friends. Na deze 3 maanden zijn de reparatiekosten in overleg. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper. Jewels & Friends stelt vast of de garantie van toepassing is. Lees de tips op de website even door. Hier staat vermeld hoe je het beste met de sieraden om kunt gaan.

Retouren

Retour van de sieraden met opgaaf van reden binnen 8 dagen na ontvangst, in overleg met Jewels & Friends. De sieraden dienen ongebruikt, onbeschadigd, in originele staat en goed verpakt weer retour gestuurd te worden. Terugbetaling volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper. Dit geldt niet voor sieraden die in opdracht gemaakt zijn!

Betaling

Overboekingen kunnen worden gedaan op IBAN rekeningnummer NL97RABO0386827907 (Rabobank) t.n.v. N. van den Heuvel te Almere o.v.v. het bestelnummer en/of uw naam.

Betalingen vanuit het buitenland

BIC: RABONL2U

IBAN: NL97 RABO 0386 8279 07

 

 

Gastenboek

  • 06-03-2020 - Voor de communie van mijn dochtertje was ik op zoek...  lees meer
  • 05-11-2019 - Ik was op zoek naar een armband die echt van...  lees meer
  • 30-08-2019 - Echt een erg leuke armband, speciaal gemaakt voor een dierbare...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden