Workshop sieraden maken - kids

Vier je binnenkort je verjaardag? Ook dan ben je bij Jewels & Friends aan het juiste adres. Ik kom graag met een uitgebreide kralencollectie op locatie. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kun je tijdens deze workshop gezellig een middag sieraden maken.

Bij deze workshop maken we een armband, ketting of sleutelhanger. Je kunt kiezen mooie kralen in alle kleuren van de regenboog en in allerlei vormen zoals vlindertjes, dobbelsteentjes, sterretjes, bloemetjes & hartjes. Verder is er ook een ruime keuze uit bedels en lintjes. Er zijn voorbeelden aanwezig voor de nodige inspiratie, maar je mag natuurlijk ook zelf wat bedenken! Aan het einde van de middag ga je naar huis met een mooi sieraad.

We maken er een gezellige middag van!! Voor sfeerfoto`s: zie onderaan deze pagina en klik op de verschillende links.

Wil je een workshop boeken of meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@jewelsandfriends.nl Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.  

 

collagefairy.jpg

 

Belangrijke informatie:

- Prijs: € 15,00 per persoon (inclusief materialen & uitleg).

- Als je een workshop boekt, dan geldt er een aanbetaling van €25,00.

- Groepen van minimaal 6 tot maximaal 10 kinderen. En anders in overleg.

- Er wordt gewerkt met de volgende materialen: elastiek, mooie glas- en acrylkralen, witte letterkralen, metalen kralen, bedels, belletjes & linten.

 - Indien je ervoor kiest om een naamarmband of naamsleutelhanger te gaan maken, graag de namen van de kinderen ruim van tevoren doorgeven!

 - Ook jongens zijn natuurlijk welkom op de feestjes, maar dat wil ik graag even van tevoren weten. Dan kan ik voor wat andere en stoere materialen zorgen.

 - Voor workshops buiten Almere vraagt Jewels & Friends een bijdrage voor de reiskosten, gebaseerd op het aantal kilometers. Dit bedrag wordt in overleg vastgelegd.

smilingangel.jpg   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2023 Jewels & Friends | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel